Speciale gast in 'Door de Mangel': Jetze Plat

Maandag 8 april was Jeroen Mäkel de 250e gast van de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’. Jeroen viel met zijn neus in de taart tijdens deze jubileumuitzending. De in de Hornmeer opgegroeide Jeroen noemde zichzelf creatief, open en direct. Hij kwam na zijn studie in de marketingwereld terecht en werkte voor enkele grote bedrijven. Zijn tijd bij Kawasaki heeft het motorvirus aangewakkerd: “Misschien komt er in de toekomst wel weer een in de schuur te staan”, keek Mäkel even in de toekomst. Voorlopig houdt hij zich echter bezig met het opzetten van zijn eigen marketingbureau “Aan”.

Ook Jeroen heeft volgens het bekende doorgeefsysteem een nieuwe gast aangedragen. Echter zijn gast komt pas op 22 april naar de studio, want komende maandag ontvangen Mylène en Elbert een speciale gast: handbiker en triatleet Jetze Plat. Vorige maand verbeterde Plat het werelduurrecord handbiken en bereidt hij zich voor op de Paralympische spelen in Tokio van volgend jaar. Gelukkig heeft Jetze tijd gevonden in zijn drukke trainingsschema en komt hij a.s. maandag naar de studio. Natuurlijk worden vragen gesteld over zijn sportieve prestaties en hopen we Jetze wat beter te leren kennen. Mocht je als luisteraar een vraag hebben voor de paralympiër, mail deze dan naar: info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio: 0297-325858.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Jetze Plat in actie (Mathilde Dusol)

Gepubliceerd: 11 april 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×