FC Aalsmeer stelt trainer op non-actief

Het bestuur van FC Aalsmeer heeft dinsdagmiddag besloten selectie-trainer Cor van Garderen met onmiddellijke ingang vrij te stellen van werkzaamheden. Het eerste elftal van de zaterdagafdeling vecht eigenlijk het hele seizoen al tegen het degradatiespook in de eerste klasse A. Van Garderen was bezig aan zijn vijfde seizoen en verlengde in december nog zijn contract tot medio 2020.

Roel Turkenburg zal de functie van de oefenmeester waarnemen tot het einde van dit seizoen. Het bestuur en Cor van Garderen zijn in overleg omtrent de voorwaarden van zijn vertrek.

Het lijkt erop dat het bestuur met het wegsturen van de oefenmeester een schokeffect probeert teweeg te brengen.  FC Aalsmeer speelt komend weekend een uit-wedstrijd bij Zuidvogels en kan zich bij winst veilig spelen. Lukt dit niet, is het afhankelijk van WVHEDW dat thuis tegen degradant Victoria speelt.

Foto: Cor van Garderen (Aalsmeer Vandaag)

Gepubliceerd: 21 mei 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×