Het radiogevoel bij ’Echt Esther’

Aanstaande donderdag is het Hemelvaartsdag en is een eerdere ‘Echt Esther’ uitzending te horen. Hierin nodigde Esther Sparnaaij collega’s van Radio Aalsmeer uit om te praten over het befaamde ‘radiovirus’. Zo vertelde Peter Boogaard dat hij al 27 jaar bij Radio Aalsmeer zit en is Elbert Huijts zelfs betrokken geweest bij de voorloper van Radio Aalsmeer. Meindert van der Zwaards passie voor radio komt helemaal voort uit zijn liefde voor muziek. Ook Deborah Bothe is op een heel leuke manier bij de omroep betrokken geraakt. Wil je weten hoe en ook nog horen wat het radioverhaal van Sem van Hest, Ilse Zethof en Jonas Ponsen is? Luister dan donderdag naar ‘Echt Esther’.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: vlnr: Meindert, Deborah, Elbert, Peter en Esther

Gepubliceerd: 27 mei 2019 om 21:45 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×