Mantelzorgcafé ‘Mantelzorg en Werk’

Woensdag 5 juni organiseert Mantelzorg & Meer een mantelzorgcafé voor iedereen die zorg en werk combineert. Met als speciale spreker Mantelzorgmakelaar Co Beukema. Tijdens het café worden informatie en praktische oplossingen gegeven om de zorg voor een chronisch ziek familielid of een naaste met een beperking, in combinatie met uw werk, beter vol te houden.

Oplossingen en tips
Mantelzorgmakelaar Co Beukema komt in haar dagelijkse praktijk vele werkende mantelzorgers tegen en kent hun vragen, problemen en mogelijke oplossingen. Zij geeft een inspirerende presentatie over dit onderwerp en beantwoordt graag uw vragen en geeft tips.

Locatie
Sociaal-Cultureel centrum P-Punt, Graan voor Visch 14301, Hoofddorp. Inloop 19.00 uur, start 19.30 – 21.30 uur. Kosten 5 euro p.p. contant te voldoen. Pinnen is niet mogelijk. Koffie/thee gratis.
Aanmelden kan via info@mantelzorgenmeer.nl en 020-333 53 53.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 8 mei 2019 om 19:35 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×