Nieuw mengpaneel voor Radio Aalsmeer

Onlangs namen wij in onze radiostudio de nieuw mengpaneel in gebruik. De selectie en uiteindelijke installatie was een grondig proces en werd gedaan door Radio Aalsmeer medewerkers Lennart Bader en Niels Tenhagen. Beiden zijn werkzaam in de mediawereld, maar ontdekten hun fascinatie voor (radio)techniek toen zij al in hun jonge jaren betrokken raakten als vrijwilliger bij Radio Aalsmeer en dit nog altijd zijn.

Dankzij fondsen vanuit o.a. de Rabobank en Stichting Leefomgeving Schiphol en een gezonde financiële huishouding van Radio Aalsmeer zelf deed zich de mogelijkheid voor om het ruim twintig jaar oude analoge mengpaneel te vervangen voor een nieuw digitaal exemplaar. De keuze is gevallen op de Lawo Crystal & Relay welke geheel naar eigen voorkeur te programmeren is. Volgens Lennart Bader biedt deze tafel de beste prijs-kwaliteit verhouding welke goed in ogenschouw is genomen.

Fabrikant Lawo is dusdanig onder de indruk van de opgewaardeerde studio van Radio Aalsmeer door Niels en Lennart, dat er al meerdere bezoeken gepland staan en er zelf ook lovend over schrijft op hun website.

Foto: Lennart Bader (l) en Niels Tenhagen bij de nieuwe mengtafel in de studio

Gepubliceerd: 18 mei 2019 om 23:07 uur, geschreven door Frederik Tijssen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×