Nieuwe borden bij gemeentegrenzen

De gemeente is weer een aantal nieuwe borden rijker. Bij het binnenrijden zijn er nu ook ‘Fairtrade Gemeente’ borden te zien bij het passeren van de gemeentegrens. Samen met de werkgroep Fairtrade Gemeente Aalsmeer onthulde wethouder Wilma Alink het bord op de hoek van de Herenweg en de Ambachtsheerweg in Kudelstaart.

Eerlijke handel
Sinds november 2017 is Aalsmeer officieel een Fairtrade Gemeente. Met het predicaat Fairtrade Gemeente wordt aangegeven dat in een gemeente winkels, horeca, bedrijven, organisaties, maar ook inwoners en lokale overheid samen werken aan meer eerlijke handel. De gemeente ondersteunt de werkgroep Fairtrade Gemeente Aalsmeer, die regelmatig activiteiten organiseert om fairtrade producten onder de aandacht te brengen. Uiteraard gebruikt de gemeente zelf ook fairtrade producten.

Foto: De onthulling op de hoek van de Herenweg en de Ambachtsheerweg in Kudelstaart.

Gepubliceerd: 1 mei 2019 om 12:36 uur, geschreven door Frederik Tijssen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×