'Door de Mangel' ontvangt Dennis van Grieken

Afgelopen maandag ontvingen zus en broer Mylene en Elbert Huijts hun 259e gast in ‘Door de Mangel’. Mark Dessi is een techneut in hart en nieren. Hij noemde zichzelf gedreven, technisch en muzikaal. Mark maakt alles wat een klant zich maar wenst. “Het enige nee is de portemonnee”, aldus de aan de Hornweg opgegroeide techneut. Dessi vindt zichzelf een workaholic en zelfs binnen zijn hobby speelt de techniek een hoofdrol. Hij regelt heel veel technische zaken in de feesttent. “Maar het leukste is toch het confettikanon bedienen”.

Ook Mark heeft weer een nieuwe gast gevonden voor de volgende uitzending. Maandag 24 juni ontvangen presentatoren Mylène en Elbert Huijts om 19.00 uur Dennis van Grieken als 260e gast. Mark is een vriend van Dennis en wil graag van hem weten hoe hij het voor elkaar krijgt om steeds weer met zijn vestiging de beste van Nederland te worden. Mocht je als luisteraar ook een vraag hebben voor Van Grieken, mail deze dan naar: info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio: 0297-325858. Overigens zal deze aflevering mede gepresenteerd worden door gastpresentatrice Margot Luiten.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Dennis van Grieken (eigen foto)

Gepubliceerd: 17 juni 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×