Radio Aalsmeer live bij DownTown Ophelia

Zaterdag 22 juni vindt de derde editie plaats van DownTown Ophelia, het evenement waarbij aandacht wordt gevraagd voor de talenten en mogelijkheden van mensen met Downsyndroom of een andere verstandelijke beperking.

In de Ophelialaan, waar het evenement plaatsvindt, zal Radio Aalsmeer live verslag doen. Met een enthousiast team van radiomakers die gedurende de dag van 10.00 uur tot 17.00 uur diverse reportages maken over – en interviews houden met de betrokkenen. Ook staat Dennis Wijnhout de hele dag in het Glazen Huis (in de etalage van Teddy’s) voor al uw verzoekplaatjes! Het belooft een bijzondere dag te worden!

Gepubliceerd: 17 juni 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×