‘Radio Aalsmeer Politiek’ gaat naar de woensdag

Op woensdag 12 juni start Radio Aalsmeer Politiek weer. Na de donderdag en dinsdagavond, beide avonden bleken problematisch voor vooral de fracties om aanwezig te kunnen zijn, is besloten om RAP op de woensdag te programmeren van 19.00 tot 20.00 uur.
De eerste politieke ambstdrager die zal aanschuiven bij Erik Kreike en Sem van Hest is wethouder Robert van Rijn, naast Aalsmeerse zaken zal ongetwijfeld ook gesproken worden over het VVD-festival dat 15 juni zal plaats vinden in Studio’s Aalsmeer.

Radio Aalsmeer Politiek’ wordt twee keer per maand op woensdag uitgezonden tussen 19.00 en 20.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: Erik (l) en Sem (r)

Gepubliceerd: 8 juni 2019 om 12:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×