Wandelen, bloemen en voetbal bij 'Let’s Go'

Jonas en Laurens blikken vrijdagavond 14 juni tussen 18.00 en 19.00 uur bij het kinderradioprogramma ‘Let’s Go’ terug op de avondvierdaagse. Jonas was vorige week bij het wandelfestijn in Kudelstaart en heeft daar onder andere veel deelnemers geïnterviewd.

Met het schoolvoetbaltoernooi voor de deur besteden ze daar ook uitgebreid aandacht aan, maar gaan het ook hebben over het Flower Festival dat komend weekend in Aalsmeer plaatsvindt. Wat is er zoal te doen voor kinderen? En natuurlijk draaien ze weer veel gezellige muziek.

Let’s Go‘ hoor je iedere vrijdag tussen 18.00 en 19.00 uur bij Radio Aalsmeer.  Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist. Volg ‘Let’s Go‘ ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Foto: Jonas in actie (eigen foto)

Gepubliceerd: 10 juni 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×