KWF zoekt dringend collectanten

Het is nog maar een paar weken geleden dat Maarten van der Weijden, met zijn Elfstedenzwemtocht, het fantastische bedrag van meer dan 6 miljoen euro bijeen zwom voor de kankerbestrijding. Met dit bedrag kunnen er weer nieuwe onderzoeken naar kanker gefinancierd worden en komt de genezing van kanker weer een stapje dichterbij.

Maar er zijn zoveel vormen van kanker en van lang niet alle vormen is alles bekend. Daarom moet er nog veel en veel meer onderzoek gedaan kunnen worden en dat kost enorm veel geld.

Helaas heeft tegenwoordig bijna iedereen wel op de een of andere manier in de familie of kennissenkring of in de straat met kanker te maken. Om het mogelijk te maken om nog meer onderzoek te kunnen financieren collecteren er in de 1e week van september, duizenden collectanten van deur tot deur bij zoveel mogelijk huishoudens.

In Aalsmeer zoekt het KWF nog naar collectanten in de wijken Dorp/Centrum, Aalsmeerderweg/Oosteinderweg, Jasmijnstraat/Vuurdoornstraat e.o., Uiterweg en Dorpshaven.

Wil jij ook helpen om nog meer geld voor onderzoek naar en genezing van kanker op te halen mail dan naar  Sandra.Lissenburg@kwfaalsmeer.nl. Meer informatie op www.kwfaalsmeer.nl

Foto: KWF

Gepubliceerd: 8 juli 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×