Nieuwe ezels voor kinderboerderij

Deze week zijn er twee nieuwe ezeltjes op kinderboerderij Boerenvreugd komen wonen. Zij hebben de namen Job en Jasper meegekregen. Sinds mei dit jaar, na het overlijden van ezel Willem, woonde ezelin Roos alleen op Boerenvreugd. Natuurlijk wel met de geiten en schapen om haar heen, maar ezels zijn kuddedieren. Het is daarom beter om deze dieren samen met soortgenoten te houden.

Het was duidelijk dat er dus nieuwe maatjes voor Roos gezocht moesten worden. Samen met Kees van de Ezelkeet zijn de beheerders op zoek gegaan. Job en Jasper zijn rustige tamme ezeltjes. Ze zijn allebei al volwassen maar kleiner dan Roos. “Ze moeten wel nog een beetje wennen aan hun nieuwe omgeving, maar ze staan al gezellig met zijn drietjes in de wei”, aldus beheerster Marja. Roos reageerde vol enthousiasme en met luid gebalk op de komst van de nieuwe bewoners. En natuurlijk kunt u de nieuwe ezels komen bekijken op de kinderboerderij aan de Beethovenlaan 118 in Aalsmeer.

Foto: Ezels Job en Jasper (eigen foto)

Gepubliceerd: 4 juli 2019 om 23:21 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×