Bloemfestijn in Kloosterhof

Vrijwilligers hebben zorgcentrum ’t Kloosterhof in de bloemen gezet tijdens het jaarlijkse bloemfestijn. Gedurende twee dagen zijn zij bezig geweest met het schikken van de bloemstukken. De entree, de hal, de eetzaal, overal staan mooie bloemstukken. Het thema dit jaar is Aalsmeer. Een boot, seringenslee, watertoren, meerval en corso maquettes zijn verwerkt in de bloemstukken. De bewoners hebben zelf ook een bloemstukje gemaakt voor op hun kamer.

Bloemenlijst
De grote fotolijst gemaakt van bloemen bleek ook een groot succes. Vrijwilligers zijn met de bloemenlijst en een goede camera het huis rond gegaan om iedereen op de foto te zetten. Een initiatief dat zeer gewaardeerd werd door de bewoners maar ook door familieleden.

Vrijwilligers en sponsors
De bloemen voor het bloemfestijn zijn allemaal geschonken door kwekers uit Aalsmeer en omstreken net als de andere materialen: de bloempotjes, oasis, pompoenen en mooie decoraties. De vrijwilligers zijn trouw en hecht. De meeste helpen al vanaf het eerste jaar mee. De organisatie is trots op deze helpers en sponsors. Het bloemfestijn kan ieder jaar weer plaatsvinden dankzij de inzet van deze fantastische mensen.

Feestweek
Het bloemfestijn is voor de bewoners tevens de start van de feestweek in hun zorgcentrum. Tijdens de feestweek worden de bewoners extra verwend. Bij de koffie en thee worden heerlijke ”Westplasjes” en “Aalsmeerse Turfjes”geserveerd. Een dia voorstelling over Aalsmeer toen en nu staat op het programma en er worden oud Hollandse spelletjes gespeeld. Muziek mag tijdens de feestweek niet ontbreken. Een optreden van accordeonvereniging ”De Vrolijke Noot” staat op het programma en de feestweek wordt vrijdag afgesloten met een optreden van de Dutch Vocals.

Gepubliceerd: 3 september 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×