'Echt Esther' over geestelijke mishandeling

In ‘Echt Esther’ hoor je iedere week weer interessante en bijzondere onderwerpen. Deze week staat de uitzending in het teken van ‘gaslighting’. Aan tafel onder andere Iris Uriot (liefdes- en relatie-expert) en Anita Pronk (schrijfster).

Wat is dat gaslighting? Dat vroeg presentatrice Esther Sparnaaij zich direct af toen zij deze term tegenkwam in een tijdschrift. Wil je er ook meer over weten? Luister dan donderdag 12 september mee tussen 19.00-20.00 op Radio Aalsmeer o.a. overal ter wereld te ontvangen via www.radioaalsmeer.nl.
Heb je nu al een vraag voor een van de gasten? Mail deze dan naar esther@radioaalsmeer.nl

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 9 september 2019 om 22:45 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×