Oosteinderweg dicht door werkzaamheden

Maandag 9 september start de gemeente met reconstructiewerkzaamheden op de Oosteinderweg tussen de Mr. Jac. Takkade en de Noordpolderweg. Naast deze werkzaamheden wordt ook het parkeerterrein en de bestrating langs de Mr. Jac. Takkade tot aan het zwembad gereconstrueerd en komt er een nieuwe beschoeiing langs de Oosteinderweg tussen de Mr. Jac. Takkade en huisnummer 523. De planning is dat deze werkzaamheden vrijdag 8 november klaar zijn. De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd.

Tijdelijk éénrichtingsverkeer
Om alle werkzaamheden veilig te uit te voeren geldt er van maandag 9 september tot en met vrijdag 1 november eenrichtingsverkeer. De rijrichting is vanaf de Mr. Jac. Takkade naar de Noordpolderweg / Schinkeldijkje. Het is dus niet mogelijk om vanaf de Noordpolderweg de Oosteinderweg op te rijden richting de Mr. Jac. Takkade. Deze verkeersomleiding wordt aangegeven met omleidingsborden. Deze omleiding geldt ook voor fietsers en scooters.

Asfalteren in weekend en nacht
Om de overlast zoveel mogelijk te beperken, is ervoor gekozen om de asfaltwerkzaamheden in de weekenden en de nacht uit te voeren. Tijdens deze werkzaamheden is de Oosteinderweg volledig afgesloten voor het al het wegverkeer. De woningen en bedrijven zijn dan uitsluitend te voet bereikbaar. Bewoners en bezoekers kunnen hun auto in deze periode buiten het werkgebied parkeren.

Hulpdiensten
Tijdens de bestratingswerkzaamheden worden ook de inritten naar de woningen en bedrijven opnieuw aangelegd. Dit houdt in dat de percelen voor een zeer korte tijd voor de auto niet toegankelijk zijn maar wel te voet.
Alle woningen en percelen blijven te allen tijde bereikbaar voor de hulpdiensten zoals brandweer, ziekenauto en politie. Uiteraard houden wij de hulpdiensten op de hoogte van onze afsluitingen, planningen en voortgang.

Inlichtingen bij de gemeente
Mocht u vragen hebben kunt u contact opnemen met toezichthouder de heer T. Konijn, bereikbaar op: 06-472 914 19, directievoerder de heer J. Overbeek, bereikbaar op: 06-260 706 05 of projectleider de heer M. Abrahams, bereikbaar op: 06-538 685 18. De uitgebreide informatie met fasering en planning staat op pagina Reconstructie Oosteinderweg.

Gepubliceerd: 3 september 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×