Ook boeren uit deze regio protesteren

Voor de tweede keer in korte tijd kwamen de boeren in actie tegen het stikstofbeleid van de Nederlandse regering. Op 1 oktober trokken zij al met honderden tractoren naar Den Haag. Op woensdag 16 oktober deden zij dat voor de tweede keer. De agrariërs vinden dat te veel maatregelen om de uitstoot van stikstof terug te dringen op de boeren worden afgewend. Het is hun angst dat de regels het werken op den duur onmogelijk maken.

De boeren trokken ’s morgens naar het RIVM in De Bilt en vertrokken later naar Den Haag om hun punt te maken. Tijdens die reis kwamen ook diverse tractoren door de regio. Op de video ziet u enkele landbouwmachines in colonne rijden over de N196 nabij de bloemenveiling in Aalsmeer.

Foto: Esther Sparnaaij

Gepubliceerd: 16 oktober 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×