Petitie voor veiliger kruispunt Hornmeer

De Aalsmeerse moeder Minke de Jager is dinsdag 1 oktober een petitie gestart voor een veiligere kruising in de Hornmeer. “Onze kinderen zitten sinds augustus 2019 op de nieuwe en mooie school ‘Triade’ aan de Dreef. Helaas moeten de kids met de fiets bij het kruispunt Beethovenlaan / Gluckstraat / Dreef in de Hornmeer een gevaarlijk en onduidelijk kruispunt oversteken. Wij zijn een petitie is gestart omdat we een duidelijkere maar vooral ook een veiligere situatie wensen”, aldus De Jager.

De petitie is sinds dinsdag al bijna 200 keer getekend. Een van de ondertekenaars merkte op: “Ik woon al 44 jaar vlakbij dat kruispunt. En zelfs ik weet nog steeds niet wie, vanaf FC Aalsmeer komend, er nou voorrang heeft en wie niet. Laat staan kinderen. Levensgevaarlijk.”

De petitie is hier te vinden:  https://hornmeerveilig.petities.nl

Gepubliceerd: 5 oktober 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×