Slijter Vincent van Lammeren in 'Door de Mangel'

Al meer dan zes jaar hoort u wekelijks het verhaal van een Aalsmeerder of Kudelstaarter in ‘Door de Mangel’. Afgelopen maandag kroop Sandra van Tol, net terug van Sumatra, achter de microfoon. Zij noemde zichzelf kritisch fel en empathisch. Ondanks haar opleiding tot vestigingsmanager, is zij toch bij DUO-plant, het bedrijf van haar ouders, terechtgekomen.
“Het maken van speciaal bloemwerk, vind ik het leukst om te doen”, vertelde Van Tol, die soms moeite heeft met de snelheid waarmee alles gepaard moet gaan.

Slijter
Ook Sandra heeft weer een nieuwe schakel aan de ketting geregen. Zij heeft Vincent van Lammeren gevraagd komende maandag als 269e gast aan te schuiven. De Kudelstaarter kennen we van de Gall en Gall in Kudelstaart. Sandra wil van de slijter weten wat zijn favoriete drankje is. Het antwoord op deze vraag en nog veel meer, hoor je maandag 21 oktober vanaf 19.00 uur. Mocht je als luisteraar een vraag hebben voor Vincent, mail deze dan naar: info@radioaalsmeer.nl.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 14 oktober 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×