Edel- en glassmid in 'That's Life'

Donderdag 14 november is het weer de 2e donderdag van de maand en is ‘That’s Live’ er weer van 20.00 tot 22.00 uur. Jenny Piet is al vijf jaar de presentatrice van het kunstprogramma en samen met Wilbert Streng en Dennis Wijnhout (techniek) ontvangen zij o.a. kunstenaar edel- en glassmid Monique van der Heijdt. Prachtig werk en power vrouw.

Angele Aardman van Boekhuis Aalsmeer komt langs met boekbesprekingen en de Boekhuis-agenda, o.a. met leuke lezingen. Heleen van Haaften van het Oude Raadhuis vertelt over de  expositie ‘Gezien in het Singer Museum’, een top expositie.
En natuurlijk weer live muziek, dit keer van Simon Duyn. Simon deed mee aan het KCA Jeugdmuziekconcours en viel daar op door zijn improvisatie met Flamenco muziek.

That’s Life wordt een keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

 

Foto: © Radio Aalsmeer | Arjen Vos

Gepubliceerd: 11 november 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×