Hoogvliegers gezocht voor Hoogvliegersdag

Stichting Hoogvliegers vliegt met zieke en gehandicapte kinderen, het hele jaar door en vanaf elk vliegveld in Nederland. Piloten, waaronder beroepsvliegers, stellen hier hun vrije tijd en vliegtuig voor beschikbaar. Meer dan 15 keer per jaar wordt er een Hoogvliegersdag georganiseerd. Op zaterdag 18 januari 2020 wordt voor de tiende keer een Hoogvliegersdag georganiseerd op het CAE Center Amsterdam, het trainingscentrum voor de luchtvaart.

Deze dag is bedoeld voor (chronisch) zieke of gehandicapte kinderen uit Hoofddorp en wijde omgeving. Alles wordt uit de kast getrokken om deze kinderen een dag te bezorgen die ze niet zullen vergeten. Naast piloot-zijn voor een dag in een echte vliegtuigsimulator, genieten ze van een rondleiding door het opleidingscentrum, lunch en nog veel meer activiteiten.

Voor wie Hoogvlieger wil worden of iemand wil opgeven, gelden de volgende regels:
• Je hebt nog niet eerder gevlogen met of dankzij Stichting Hoogvliegers (want dan ben je al een Hoogvlieger).
• Je hebt een ernstige of chronische ziekte of bent verstandelijk of lichamelijk gehandicapt, maar wel goed ter been.
• Je valt in leeftijdscategorie van 9 t/m 17 jaar.
• Je woont in Hoofddorp of wijde omgeving (woon je buiten deze regio, dan kun je je ook aanmelden voor één van de andere dagen bij jou in de buurt).
Meld je aan via www.stichtinghoogvliegers.nl en wellicht word jij ook Hoogvlieger en ben jij erbij op de CAE simulatordag in Hoofddorp op 18 januari a.s. Aanmelden kan op www.stichtinghoogvliegers.nl, onder het kopje ‘Hoogvlieger worden’. Mail voor vragen of meer informatie naar kinderen@stichtinghoogvliegers.nl of bel 06-15123428.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 15 november 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×