Pipowagen bij Dorpshuis Kudelstaart

Heeft u ‘m ook zien staan, die pipowagen bij het Dorpshuis in Kudelstaart? En dan die vreemde figuren, een circusfamilie naar het schijnt. Onlangs waren omstanders in rep en roep bij het aangezicht van de ietwat asociale circusfamilie die met hun markante pipowagen bij het Dorpshuis geparkeerd stond.

Het blijkt allemaal te maken hebben met de revue die de Kudelstaartse toneelvereniging al maanden aan het voorbereiden is. Zij beloven de bezoekers te trakteren op een heus circus met wilde dieren, lenige acrobaten, een kanon act, waterspektakel en onhandige clowns. Scenes in de circuspiste worden afgewisseld met een vrolijk gezongen noot en swingende dansacts van enthousiaste jonge meiden. Maar dat niet alles zo geweldig verloopt, blijkt wel uit de ziekenhuisscenes, boze buurtbewoners en de twee oude heren Van Vliet en van Putten die er het zijne van denken. Ook de heren Roy en Justin Huiskens, Nederlands bekroonde Aalsmeerse illusionisten duo geeft acte de préséance in het circus dus spektakel gegarandeerd!

Op 15 november is de feestelijke première van ‘Hooggeëerd Publiek’.

Foto: © Radio Aalsmeer | Elbert Huijts

Gepubliceerd: 8 november 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×