Poppenkastvoorstelling ’Sint in de boot’ op Boerenvreugd

Zondag 1 december komt poppentheater Zelen weer naar kinderboerderij Boerenvreugd met de voorstelling: Sint in de boot! Dit leuke Sinterklaas verhaal gaat over Kees. Kees zet net als alle kinderen in Nederland iedere avond zijn schoen bij de schoorsteen. Hij droomt er van alles in! Hij droomt van veel cadeaus, maar dan moeten Sinterklaas en zijn pieten wel eerst aankomen met de stoomboot uit Spanje. En dat is nu net het probleem. De oude stoomboot van Sinterklaas is hier en daar een beetje lek en nu moet er iets op verzonnen worden, maar wat? Er gaan spannende dingen gebeuren.

Ben je ook benieuwd hoe het afloopt? Kom dan gezellig luisteren en kijken naar de poppenkastvoorstelling in de stolp. Er is een voorstelling om 11 uur en een voorstelling om 15 uur. Het bezoeken van de poppenkastvoorstelling is gratis, maar varken Beer staat klaar om donaties in ontvangst te nemen.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 24 november 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×