Sonority trakteert ’t Kloosterhof op concert

Op 14 september 2020 is het 30 jaar geleden dat popkoor Sonority is opgericht. Het koor viert dat een heel jubileumjaar lang met iedere maand een speciale activiteit. In de maand november kunnen in- en omwonenden van zorgcentrum ’t Kloosterhof kennismaken met het repertoire van Sonority. Dinsdag 12 november zingt het koor om 19.30 uur op ‘Het Hofplein’ in zorgcentrum ’t Kloosterhof aan de Clematisstraat 16.

Sonority staat onder leiding van dirigent Kamila Sezer-Starkowska en wordt op piano begeleid door Marie-José Keijzers. Het koor repeteert iedere dinsdag van 20.15 tot 22.00 uur in de kleine zaal van de Oude Veiling in de Marktstraat. Sopranen en tenoren zijn van harte welkom!

Kijk voor meer info op www.sonority.nl

Gepubliceerd: 3 november 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×