Start inzameling metaal en drinkpakken

Vanaf vrijdag 15 november zamelt Meerlanden in Aalsmeer naast plastic ook metaal (blik) en drinkpakken in. Dit afval kan in een plastic zak worden aangeboden in de bekende plasticcontainers. Om het verwachte extra afval te verwerken, worden op diverse bestaande inzamellocaties extra containers geplaatst. Ook komen er containers voor plastic, metaal en drinkpakken op twee nieuwe locaties: op de Zwarteweg, hoek IJsvogelstraat en op de Catharina Amalialaan bij Winkelcentrum Oosteinde.

Meer informatie over wat in de inzamelcontainers voor plastic, metaal en drinkpakken kan, vindt u hier, maar ook op de site van inzamelaar Meerlanden.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 17 november 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×