Inschrijving Popprijs van Amstelland van start

De Popprijs van Amstelland keert in 2020 terug! De inschrijving voor deze editie is van start gegaan! Deze bandcompetitie wordt jaarlijks georganiseerd door Poppodium P60 en N201 Aalsmeer en biedt talentvolle bands uit de omgeving Amstelland en Meerlanden de kans om hun talent te laten zien.

Eeuwige roem
In 2019 werd de prijs gewonnen door Lief Dagboek. Ook in 2020 gaat de zoektocht naar de beste band uit Amstelland en Meerlanden van start. Bands met eigen repertoire kunnen zich vanaf vandaag inschrijven voor de band competitie. Let op, minstens de helft van de band moet uit de regio Amstelland & Meerlanden komen.

De Popprijs Amstelland wordt jaarlijks georganiseerd vanuit P60 en N201. De deelnemers maken kans op een prachtig prijzenpakket en – natuurlijk – de eeuwige roem. De 1e voorronde is op zaterdag 28 maart, de 2e voorronde op zaterdag  4 april, beiden in N201 aan de Zwarteweg in Aalsmeer. De finale is op zaterdag 2 mei  in P60 aan het Stadsplein in Amstelveen.

Meer informatie en inschrijven: www.p60.nl/popprijs

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 23 december 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×