Live muziek in 'Jan en Jansen Live'

Het live muziekprogramma ‘Jan en Jansen Live’ ontvangt zaterdag 21 december weer een bijzondere band. Dit keer komt de drie-koppige formatie Sweet Mary Jane naar de studio. Deze muzikanten spelen voornamelijk muziek uit de jaren 60 en 70 en varieert rond Fred van samenstelling.

Dit power-trio is geïnspireerd door de gitaarhelden van de Blues Rock. De afgelopen drie jaar heeft Sweet Mary Jane indruk weten te maken met haar live shows en staat zij hoog en stevig genoteerd als een van de best geboekte blues-acts van Nederland. Het repertoire van Sweet Mary Jane bestaat uit songs van onder andere Rory Gallagher, Stevie Ray Vaughan, en Jimi Hendrix en een groot aantal eigen composities. In september 2018 is Underwater World part one in eigen beheer uitgebracht.

De huidige samenstelling is als volgt: Fred (zang en gitarist), Reggie (zang en basgitaar) en Lars (zang en drums). Deze band is één van de meest geboekte Blues-bands in Nederland. Zo heeft Fred zelfs in het voorprogramma gestaan van de Golden Earring. Volgens Jan Gravesteijn en Jurgen Jansen belooft dit weer een mooie uitzending te worden.

Jan & Jansen Live‘ wordt iedere derde zaterdag van de maand uitgezonden van 21.00 – 00.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 16 december 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×