VVD: 'Aalsmeer moet modernst georganiseerde gemeente worden'

De Aalsmeerse VVD heeft zo aan het eind van 2019 een jaaroverzicht geschreven. Daarin wordt echter ook vooruitgekeken naar het nieuwe jaar. Opvallend in deze vooruitblik zijn de uitdagingen die zij voor 2020 zien.

Om te beginnen met het vinden van een nieuwe wethouder omdat Robbert-Jan van Duijn is “gepromoveerd” tot burgemeester. Daarnaast zullen veel voorbereidingen worden getroffen om de gemeentelijke werkzaamheden weer zelf te organiseren. Dat is volgens de VVD iets anders dan het uit de grond stampen van (weer) een nieuw ambtenarenapparaat dat alles zelf gaat uitvoeren.

De politieke partij wil vanuit een klein, deskundig, slagvaardig team de uitvoering van werkzaamheden daar onder brengen waar het goed, tegen een redelijke prijs en volgens concrete afspraken wordt uitgevoerd. Dat kunnen andere gemeenten zijn, maar net zo goed bedrijven of andere organisaties. De VVD wil hiermee de modernst georganiseerde gemeente van Nederland worden.

Foto: Gemeentehuis

Gepubliceerd: 30 december 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×