'Door de Mangel' in gesprek met Kim Veltman

Het nieuwe jaar startte vorige week voor ‘Door de Mangel’ met een herhaling. De uitzending met de Kudelstaartse blogster Denise Kroes van 30 september was opnieuw te beluisteren. Zij heeft een eigen YouTube kanaal waarop zij regelmatig vlogs plaatst en maakte deel uit van GRLBND, een meidengroep. Verder zingt en danst Denise en daarmee wil zij doorbreken.

Kim Veltman
Op maandag 13 januari is er weer een live uitzending van de Aalsmeerse talkshow met de gast die Marije Klaassen heeft aangedragen in de laatste uitzending van 2019: Kim Veltman. Zij is zorgcoördinerend pedagogisch hulpverlener bij Carehouse en coördinator bij het Jeugdfonds Cultuur. Marije wil van Kim weten wat zij allemaal betekent voor de jeugd in Aalsmeer.
Het antwoord op deze vraag en nog veel meer, hoor je maandag 13 januari vanaf 19.00 uur. Mocht je als luisteraar een vraag hebben voor Kim mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar: 0297-325858.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 9 januari 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×