Rene Martijn uit fractie Absoluut Aalsmeer

René Martijn is met onmiddellijke ingang geen gemeenteraadslid meer namens de lokale partij Absoluut Aalsmeer. Dat heeft de partij dinsdag 21 januari in een verklaring laten weten.

“De fractie en het bestuur van Absoluut Aalsmeer hebben unaniem besloten dat René Martijn met onmiddellijke ingang geen deel meer uitmaakt van de fractie.
De reden is dat René Martijn heeft aangegeven geen vertrouwen meer te hebben in de fractie. Absoluut Aalsmeer betreurt dit, maar ziet geen andere mogelijkheid dan zijn vertrek uit de fractie”, zo laten partijvoorzitter Martijn Schok en fractievoorzitter Dick Kuin weten.

Martijn is sinds 2002 raadslid in de gemeenteraad van Aalsmeer, eerst namens Aalsmeerse Belangen (AB), later namens Absoluut Aalsmeer. Desgevraagd reageerde René Martijn als volgt: “De laatste twee jaar van deze raadsperiode zal ik verder gaan als zelfstandig raadslid. Gebrek aan vertrouwen in sommige fractiegenoten hebben mij er toe bewogen deze stap te zetten”.

Foto: Rene Martijn

Gepubliceerd: 21 januari 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×