Alle voetbalwedstrijden afgelast door naderende storm

De Nederlandse voetbalbond KNVB heeft naast vier Eredivisie-duels ook alle duels in het amateurvoetbal voor zondagmiddag 9 februari afgelast. “Na veelvuldig overleg met de clubs, gemeentes, politie en KNVB is geconcludeerd dat door de verwachte weersomstandigheden de veiligheid van de supporters en spelers niet kan worden gewaarborgd”, zo meldt de KNVB in een verklaring op de site.

Het KNMI heeft voor zondag vanwege de naderende storm Ciara voor het hele land Code Oranje afgekondigd. De storm neemt volgens verwachting naarmate de dag vordert in kracht toe, oplopend tot windstoten met een kracht van 120 kilometer per uur. De KNVB vindt het onverantwoord om in die weersomstandigheden te voetballen en spelers en supporters van en naar de sportcomplexen te laten komen. Daarom is besloten alle wedstrijden uit het programma te halen.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 8 februari 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×