Honderdste 'museumvriend' Flower Art Museum

Het Flower Art Museum bereikte op 2 februari 2020, een kleine mijlpaal: het mocht alweer de honderdste ‘vriend’ noteren. Annigje Leighton-van Leeuwen uit Kudelstaart meldde zich in het museum aan en bleek precies nummer honderd.

Vrienden van het Flower Art Museum betalen een vast bedrag per jaar (€ 30). Zij steunen daarmee het museum en kunnen de tentoonstellingen zo vaak bezoeken als zij willen. Bovendien mogen ze altijd een introducé meenemen. Ook worden Vrienden uitgenodigd voor openingen en krijgen ze korting op speciale activiteiten, zoals concerten, workshops en lezingen.

Het museum bestaat inmiddels anderhalf jaar en ontwikkelt zich goed. Afgelopen jaar mocht het bijna 8.000 bezoekers ontvangen. De organisatie bestaat uit een klein, professioneel kernteam en inmiddels meer dan twintig vrijwilligers, die o.a. de rol van gastvrouw/heer vervullen en helpen bij de werkzaamheden rond nieuwe exposities. Elk kwartaal zijn er in het museum nieuwe
tentoonstellingen met hedendaagse kunst geïnspireerd op bloemen en de natuur.

Op dit moment is het Flower Art Museum wekelijks open van vrijdag t/m zondag. De ambitie is om vanaf komend voorjaar een extra dag open te gaan. Uitbreiding van het vrijwilligersteam is dan ook welkom. Meer info op www.flowerartmuseum.nl.

Foto: Honderdste 'museumvriend' | eigen foto

Gepubliceerd: 3 februari 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×