GGD telefonisch slecht bereikbaar

De telefonische bereikbaarheid van de GGD Amsterdam, waar ook de regio Amstelland onder valt is momenteel slecht bereikbaar.  Volgens De Telegraaf kunnen de wachttijden voor huisartsen wel oplopen tot twee uur.

Op haar website zegt de GGD daarover: “In verband met de vele vragen die de GGD krijgt over het coronavirus, zijn we momenteel helaas minder goed bereikbaar voor andere vragen. We hopen dat mensen daar begrip voor hebben.”

Daarom verwijst de diens voor acute andere vragen die niet over het coronavirus gaan, naar de huisarts. Voor algemene informatie en vragen over het coronavirus kunnen mensen terecht op de site van het RIVM: www.rivm.nl/coronavirus/covid-19 of bellen met het landelijke corona informatienummer 0800 1351.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 3 maart 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×