Herkansing voor carnavalsoptocht in Kudelstaart

Een hele opluchting voor alle liefhebbers en hardwerkende bouwers van de karren. Carnavalsvereniging De Pretpeurders heeft in overleg met de gemeente toch besloten om de carnavalsoptocht van 2020 alsnog plaats te laten vinden. Eerder kon de bonte stoet niet door het dorp rijden vanwege de harde wind.

De herkansing voor de optocht zal op zondag 22 maart om 12.11 uur gereden worden. Voor één dag zal Kudelstaart weer even omgetoverd worden in Poelgilderdam. Deze keer zal er niet alleen een feest na afloop zijn. ook zullen de daarbij horende prijzen uitgereikt worden aan de groep die de mooiste kar heeft of die de pechprijs (helaas) verdiend heeft. En voor diegene die we dat jaar erop zeker terug willen zien zal er een aanmoedigingsprijs zijn.

Vanaf 14.11 uur zullen de deuren van het Dorpshuis open gaan voor zowel jong als oud. De deuren zullen weer rond 18.41 sluiten en de toegang is uiteraard gratis.

Foto: © Radio Aalsmeer | Thamar van den Bergen

Gepubliceerd: 9 maart 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×