Zachte man op herhaling bij ‘Echt Esther’

Donderdag is bij ‘Echt Esther’ in de herhaling multi-talent Rikkert van Huisstede te horen. Hij deed de theateropleiding en kan het allemaal: zingen, dansen en acteren. Op dit moment regisseert hij het stuk “Boys won’t be boys”, waarin hij pleit voor meer zachtheid en diversiteit onder mannen.

Rikkert is ook een androgyne man die ook opkomt in een jurk. Het staat hem, het past bij hem. De jurk geeft hem de ruimte om bij zachtheid te komen. Een persoon die goed kan verwoorden wat er in hem leeft en hoe hij los wil zijn van stereotypes. Weg met grenzen en hokjes, maar welkom liefde, vreugde en vertrouwen. Heb jij een persoonlijke vraag voor Rikkert, mail deze naar esther@radioaalsmeer.nl.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Rikkert van Huisstede | eigen foto

Gepubliceerd: 2 maart 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×