Kinderboerderij bij 'Let’s Go and Stay Home'

Ook deze week kan je weer iedere schooldag tussen 17.00 en 18.00 uur luisteren naar Let’s Go and Stay Home. Iedere dag zorgen Kim, Lennart en Niels voor een gezellige uitzending met leuke onderwerpen en gezellige muziek. En het leuke is dat je er niet alleen naar kan luisteren, maar dat je het programma ook via je tv kan volgen.

Natuurlijk zijn er ook deze week weer leuke filmpjes van o.a. Maartje, Roy en Justin en tips van de Bibliotheek Aalsmeer. En kan je ook nog steeds je eigen filmpjes en foto’s insturen. Dat kan naar de Let’s Go App 06-22 27 92 38. Hier kan je ook verzoekjes op aanvragen door een (spraak)berichtje te sturen. Alle foto’s, filmpjes en verzoekjes hoor je dan weer terug bij ons in de uitzending.

Deze week is er een nieuw item van onder andere de kinderboerderij. En jij mag bepalen wat het leukste Koningsspelen-nummer is van Kinderen voor Kinderen. Ook hoor je meer over de komende verkiezingen van de Kinderburgemeester. Kim geeft antwoord op de vraag waar je brief voor de Koning heen moet en sluiten we de week weer dansend af.

‘Let’s Go‘ hoor en zie je iedere schooldag tussen 17.00 en 18.00 uur bij Radio Aalsmeer.  Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 21 april 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×