Albert Heijn Kudelstaart tijdelijk dicht voor vernieuwing

De bouwactiviteiten zijn al een tijdje gaande op het winkelcentrum in Kudelstaart en komen nu in de afrondende fase. Daarom sluit Albert Heijn woensdag 27 mei om 17.00 uur tijdelijk de deuren. De supermarkt wordt vervolgens aanzienlijk vergroot met het al bijgebouwde deel aan de Einsteinstraat. Ook krijgt de supermarkt van de ondernemersfamilie Weernekers het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. Woensdag 10 juni gaat Albert Heijn weer open. Om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken zijn er geen openingsactiviteiten.

“In de vernieuwde winkel komt nog meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten”, vertelt Robert Kramer, adjunct-directeur van Weernekers Holding. De supermarkt wordt zeer ruim van opzet. Klanten krijgen nog meer keuze op het gebied van groente, fruit, verspakketten, brood, banket en andere verswaren. Ook komt er zelfscan. Supermarktmanager Stefan Scholten: “Woensdag 10 juni doen we om 7.00 uur de deuren open voor onze oudere klanten van 65+. Vanaf 8.00 uur is iedereen van harte welkom.”

Foto: Stefan Scholten (links) en Robert Kramer | Eigen foto

Gepubliceerd: 18 mei 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×