CRASH Dodenherdenking en Bevrijdingsdag 2020

Op 5 mei is het 75 jaar geleden dat wij werden bevrijd van de Duitse overheersing die 5 jaar eerder op 10 mei begon en is het dus 80 jaar geleden dat de Duitse Wehrmacht ons land overviel. Dit jaar zijn er helaas geen mogelijkheden hier gepast bij stil te staan. CRASH Luchtoorlog- en Verzetsmuseum ’40-‘45 maakt echter wel een uitzondering voor de dodenherdenking op 4 mei.

Omdat de dodenherdenking bij het ‘Missing Man Salute’ monument dit jaar niet met fysiek publiek kan worden gevierd, heeft het museum de toespraak eerder gefilmd. De toespraak zal op 4 mei om 20.00 uur op de website, Facebookpagina en de YouTube site te bekijken en beluisteren zijn. Kijk daarvoor op https://youtu.be/L2UxU_MLFi4.

Op 5 mei vinden er geen activiteiten plaats en is  het museum nog altijd gesloten.

Foto: CRASH

Gepubliceerd: 1 mei 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×