Dorpentocht slaat 2020 over

Ook de fietstocht van Stichting Dorpentocht is geveld door het coronavirus en gaat dit jaar, gepland voor zondag 7 juni 2020, niet door. Het zou de 43e jaar op rij worden dat deze tocht gehouden werd. De voorbereidingen waren al in volle gang.

De twee routes (35 km en 55 km) met routebeschrijving en startposten waren klaar. Er waren goede afspraken met het nieuwe Goede Doel, Stichting Opkikker. Wat nog restte waren de bestellingen van folders en vaantjes. Maar vanwege alle coronaperikelen heeft het bestuur dat gelukkig zonder financiële consequenties tijdig stop kunnen zetten.

In 2020 dus geen Dorpentocht, maar begin volgend jaar worden de voorbereidingen opgestart voor de 43e editie van deze fietstocht op zondag 6 juni 2021. Zet deze datum vast in uw agenda!

Foto: Dorpentocht | Frans Goossens

Gepubliceerd: 19 mei 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×