Gino van Groeningen te gast bij 'Jan en Jansen Live'

Gino van Groeningen is een geboren en getogen Amstelvener. Hij is zijn hele leven met muziek bezig, maar sinds 25 jaar voor publiek. Dat betekent dat hij vrij laat begonnen is met optreden. Desondanks geniet hij van ieder optreden.

Begonnen als Jazz zanger, maar Gino vindt het heerlijk om meerdere stijlen te zingen, zoals Motown, Soul en Nederlandstalig. Zijn all time favorite is Stevie Wonder. Van Groeningen treedt op in horecagelegenheden, bij (jazz) festivals, op feesten en geeft hij huiskamerconcerten, zaterdag is hij echter te gast bij programmamakers Jan Gravesteijn en Jurgen Jansen.

Jan & Jansen Live‘ wordt iedere derde zaterdag van de maand uitgezonden van 21.00 – 00.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Gini van Groeningen | eigen foto

Gepubliceerd: 14 mei 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×