Vernielingen op eilandjes nog niet gestopt

Eerder maakten we al melding van de vele vernielingen die worden aangericht op de recreatie-eilandjes in de Westeinder. Met als voorlopig hoogtepunt de brandstichting op 20 mei jl. De burgemeester reageerde daar drie dagen later op en beloofde dat er meer toezicht zou komen. Hij zei zelfs: “De maat is vol!”.

Helaas heeft dit nog niet geresulteerd in het stoppen van de vernielingen, want op 24 mei jl. was het op eenzelfde eiland voor de tweede keer raak. Deze Aalsmeerse (naam bij de redactie bekend) schreef op Facebook: “En nog een keer een zootje op ons eiland. Nu maar alles weggehaald ter voorkoming van een derde X. Stelletje….”.

Het wachten is nu op de aanvullende bestuurlijke maatregelen die de burgemeester op korte termijn beloofde. Deze maatregelen zouden de handhaving en politie meer mogelijkheden te geven de problemen op en rond de Westeinderplassen krachtig en structureel aan te pakken.

Foto: Vernielingen op recreatie-eilandjes

Gepubliceerd: 26 mei 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×