Werkzaamheden Barendebrug uitgevoerd door duiker

Begin april zijn de werkzaamheden aan de Barendebrug van start gegaan. Van 6 april 2020 tot en met medio augustus 2020 wordt de brug onder handen genomen. Zo worden het metselwerk en de leuningen gerenoveerd en wordt ook de fundering aangepakt. De Dorpsstraat is afgesloten voor het verkeer, maar ondertussen gaan de werkzaamheden gestaag door. Woensdag 13 mei werd er een duiker ingezet om onderwater de palen van 15 meter af te zagen.

Zodra de brug weer open is voor verkeer wordt de naastgelegen voetgangersbrug gerenoveerd. Omdat veel schoolgaande kinderen hiervan gebruik maken, wordt dit zoveel mogelijk in de zomervakantie periode uitgevoerd.

Foto: Laurens Niezen Fotografie | LNF (Herman)

Gepubliceerd: 13 mei 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×