Bootje in nood op Westeinder

Zaterdagavond 4 juli werd de Aalsmeerse brandweer gealarmeerd voor een boot in de problemen op de Westeinderplas. Passanten hadden vanaf de kant een boot ondersteboven in het water zien liggen.

Ter plaatse aangekomen zagen de brandweerlieden geen personen bij de boot. Een zoektocht naar de opvarenden volgde, waarbij zij werden geassisteerd door brandweer Leimuiden, de brandweerduikers uit Mijdrecht en een politiehelikopter.

Dt bleek echter allemaal niet nodig. De opvarenden bleken al thuis te zijn. Nadat zij in de problemen waren geraakt, hebben ze het anker van de boot laten zakken en zijn naar de kant gezwommen. De brandweer heeft vervolgens het bootje geborgen.

Foto: Kazerne Aalsmeer

Gepubliceerd: 4 juli 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×