Politieonderzoek in weiland Schiphol

De marechaussee en de brandweer zijn maandagavond 6 juli in een weiland aan de Cateringweg op Schiphol op zoek geweest naar een object dat een uit het landingsgestel van een vliegtuig zou zijn gevallen.

Tegen het einde van de middag meldde een voorbijrijdende automobilist dat hij iets uit het landingsgestel had zien vallen. Het object lijkt in ieder geval niet afkomstig van het vliegtuig zelf te zijn. De Veiligheidsregio Kennemerland laat weten dat een onderzoek naar een eventueel technisch mankement van het toestel niets heeft opgeleverd.

Tot op heden heeft de marechaussee niets gevonden. Aan de andere kant van het veld zoekt de veiligheidsregio naar het object met onder meer duikers. Ook daar is tot nu toe nog niets gevonden.

Foto: VTF | Vivian Tusveld

Gepubliceerd: 6 juli 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×