AH in Oost heropent volgens nieuwste winkel concept

Nadat eerst Hoogvliet, de Aldi en de AH-vestigingen in Aalsmeer-dorp en Kudelstaart hun winkel van binnen compleet hebben gerenoveerd, heeft nu ook Albert Heijn in Aalsmeer Oost de deuren weer kunnen openen voor de klanten. Na een korte ceremoniële opening mochten de klanten op woensdag 5 augustus weer naar binnen.

De supermarkt is ingrijpend verbouwd en heet nu ook het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn waarbij de focus ligt op gemakkelijk kiezen, gezond en lekker eten en veel verschillende soorten brood en broodjes uit eigen oven.

Vernieuwingen
De vernieuwing zit hem o.a. in ‘dry misting’ op het versplein zodat de groente en het fruit goed op temperatuur blijft en dus langer vers blijft. In de winkel tref je diverse beeldschermen aan die informatie geven over lekkere seizoensproducten en verrassende recepten. Met elektronische schapkaartjes kan sneller worden ingespeeld op veranderingen in het assortiment. Het afrekenen kan met de snelscan. Met de handscanner of de mobiele telefoon kunnen klanten tijdens het winkelen de producten zelf scannen of je scant de boodschappen in één keer bij de zelfscankassa. Bij de gewone kassa kan natuurlijk ook nog steeds worden afgerekend.

Gepubliceerd: 5 augustus 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×