Bewoners 't Kloosterhof bevangen door hitte

In zorgcentrum ’t Kloosterhof in de Clematisstraat was het dinsdagavond 11 juli een drukte van jewelste. Zowel brandweer als ambulancedienst waren in grote getale aanwezig. Er bleken meerdere bewoners van het verzorgingstehuis door de warmte onwel geworden.
De brandweer heeft water op het dak gespoten om voor enige verkoeling te zorgen. Daarnaast zijn er om meer frisse lucht in het gebouw te blazen, grote ventilatoren neergezet. Gelukkig bleek het uiteindelijk met alle bewoners goed te gaan en hoefde er niemand naar het ziekenhuis overgebracht te worden.
Foto: Laurens Niezen Fotografie | LNF (Laurens)

Gepubliceerd: 12 augustus 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×