Nieuw radioseizoen van start met minimale wijzigingen

Het nieuwe radioseizoen staat voor de deur. Alle radiomakers beginnen langzaam aan weer terug te komen van de welverdiende vakantie of zomerstop, al gaat dat in deze tijden van corona natuurlijk net even anders dan normaal. Bij Radio Aalsmeer starten we het nieuwe radio-seizoen met een aantal kleine wijzigingen in de programmering:

Verschuivingen
De dinsdagavond wordt voortaan om 18.00 uur geopend met twee uur ‘All About Music’. Voorheen was dit programma één uur te horen op de woensdagavond. Nu verschuift Stevan van der Voet dus naar de dinsdagavond met een uurtje extra erbij.

Dat betekent dat het countryprogramma ‘Nashville Radio’ van Astrid van der Kaay, dat eerst te beluisteren was op de dinsdagavond, verhuist naar de late woensdagavond tussen 22.00 en 00.00 uur.

Voetbal-praatprogramma
Maar we kunnen ook de komst van een nieuw programma aankondigen. Op de zondagavond mogen we het voetbal-praatprogramma van Julius Sandaal verwelkomen. Wekelijks zal Julius, samen met een of meerdere gasten, ingaan op de lokale voetbalcompetitie, de gespeelde wedstrijden, en algemene zaken uit de (Aalsmeerse) voetbalwereld. ‘Aalsmeer Inside’ zal wekelijks op zondag van 20.00 tot 21.00 uur te beluisteren zijn.

Gepubliceerd: 31 augustus 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×