Aalsmeers Harmonie lanceert Pink Panther filmpje

Aalsmeer – De coronacrisis zorgt ervoor dat we dingen veel niet meer kunnen doen zoals we gewend waren. In de culturele hoek gaan vele zaken anders of helemaal niet meer door. Aalsmeers Harmonie heeft daar ook mee te maken. Toch zijn zij inmiddels weer volop aan het repeteren, maar alleen binnen de mogelijke grenzen. Een paar enthousiaste leden hebben het idee opgepakt om met speciale gelegenheden iets van de harmonie te laten horen. “Zo weet u dat we aan de weg timmeren en ons hoofd niet laten hangen.”

Op 4 oktober (dierendag) presenteert Aalsmeer Harmonie daarom een speciaal filmpje op You Tube: The Pink Panther Theme. In het filmpje kunt u zien dat de harmonieleden zich hebben uitgedost en hun lessenaars hebben versierd met het thema dieren.

U zult in de toekomst vaker van de muziekvereniging gaan horen. Denk dan bijvoorbeeld aan Halloween, Sinterklaas, Kerst, Oude en Nieuw en Valentijn. “Omdat een concert er voorlopig niet in zit en we wel graag van ons willen laten horen, hopen we dat u op afstand van ons kunt genieten. Voorlopig dus nog even op afstand en digitaal en hopelijk via Radio en TV Aalsmeer. We geven niet op. Ondanks de moeilijke tijd waarin we leven, gaan we gewoon door met waar we goed in zijn!”, aldus Aalsmeers Harmonie in een persbericht.

<iframe width=”920″ height=”506″ src=”https://www.youtube.com/embed/EAMojzAoYkE” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 3 oktober 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×