Hele maand oktober kabouters zoeken op kinderboerderij

De herfstvakantie is begonnen. Wat is er leuker dan even tussen de herfstbuien door lekker uitwaaien op kinderboerderij?In de speeltuin van de boerderij is de hele maand oktober kabouterbingo te spelen. Een leuk spel voor de jonge bezoekers dat ze zelfstandig of met hulp van een ouder kunnen spelen. Door de grote speeltuin is er genoeg ruimte voor de 13+-ers om voldoende afstand te houden.

Met een bingokaartje gaan de kinderen op zoek naar de kabouters. Als alle kabouters gevonden zijn mag het bingokaartje in de melkbus. Begin november worden er uit alle ingeleverde bingokaartjes drie prijswinnaars getrokken. De bingokaartjes zijn gratis verkrijgbaar in de boerderijwinkel.

Doordeweeks alleen de speeltuin open
Doordeweeks is de boerderij op maandag gesloten. Van dinsdag t/m vrijdag is het terrein van de boerderij beperkt open. Op boerenvreugd werken al vele jaren boeren en boerinnen van stichting Ons Tweede Thuis. Deze groep medewerkers behoord tot de risicogroep voor corona. Boerenvreugd vindt het belangrijk dat zij wel hun werk op de boerderij kunnen blijven doen. Om te zorgen dat zij dat veilig kunnen doen is ervoor gekozen om het werkterrein van de OTT-ers doordeweeks af te sluiten voor publiek. Bezoekers zijn van dinsdag t/m vrijdag  wel welkom in de grote speeltuin. De speeltuin is geopend van 9.30 tot 16.30 uur.

Weekend
In het weekend runnen vrijwilligers de boerderij en is het buitenterrein van de boerderij wel helemaal toegankelijk voor publiek. De bezoekers kunnen dan ook een kijkje nemen bij konijnenvreugd, de ezels, de blauwe tractor en in de weides waar de schapen en geiten lopen.
Boerenvreugd is te bezoeken aan de Beethovenlaan 118 in het Hornmeerpark.

Foto: Kinderboerderij Boerenvreugd | eigen foto

Gepubliceerd: 10 oktober 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×