Recordaantal digitale Zonnebloemloten verkocht

Aalsmeer / Kudelstaart – Maandag 12 oktober was de trekking van de Zonnebloemloterij. Marc Damen, directeur van de Nationale vereniging de Zonnebloem is verheugd en trots op het feit dat dit jaar een superaantal  loten is verkocht van bijna een half miljoen. Vanwege de coronatijd was de huis aan huis verkoop van loten een stuk lastiger. Het aantal digitaal verkochte loten steeg echter van vorig jaar 15.000 naar dit jaar 107.000 loten.

Hartverwarmend waren de locale acties zoals die van Lies van Geer die via haar Facebook een pagina aanmaakte waar je de loten kon kopen. Of de ludieke actie van de afdeling Hooglanderveen waar je een heerlijke taart kon winnen wanneer je minimaal 5 loten kocht.

Er was ook een creatieve samenwerking met bedrijven als Red je Pakketje en Sunsation Sunflower. Voor €15,- kocht je drie potzonnebloemen met een Zonnebloemlot.  “De Zonnebloem is een warme organisatie er we wilden graag op onze manier een bijdrage leveren aan het mooie werk van de vrijwilligers”, aldus Sam Rohn.

De goede resultaten in combinatie met de creatieve ideeën die daartoe bijgedragen hebben, zorgen ervoor dat de organisatie met vertrouwen  uitkijkt naar volgend jaar.

Foto: Marc Damen | Zonnebloemenloterij

Gepubliceerd: 14 oktober 2020 om 10:08 uur, geschreven door Ernst Jong, de

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×