Stichting ANDERS Amstelland wil bijdragen aan mooiere wereldAalsmeer – De Stichting ANDERS Amstelland gelooft in het principe van geven. Niet geven om er zelf beter van te worden, maar geven omdat het ons als mens zo enorm verrijkt. Dit vraagt om een andere manier van denken en handelen. Het moet ANDERS. Sinds afgelopen maandag 22 oktober is de oprichting van de nieuwe stichting een feit.

De bestuursleden Merel Mur (Voorzitter), Aart Stieva (Secretaris) en John Bocxe (Penningmeester) hebben onlangs de oprichtingsactie getekend. Stichting ANDERS Amstelland wil als brug fungeren tussen ondernemers uit de regio en kwetsbare mensen die ondersteuning zoeken van professionals. Zij zien het als een uitdaging om deze hulpvrager in contact te brengen met iemand of een bedrijf die daar graag bij wil helpen.

Maatschappelijk verantwoord
Bert Hoving, initiatiefnemer en projectleider voor regio Amstelland weet uit ervaring dat veel ondernemingen graag maatschappelijk verantwoord bezig willen zijn, maar weten soms niet hoe ze dit kunnen invullen. Stichting ANDERS Amstelland brengt dit bij elkaar.
De afgelopen maanden zijn tijdens de voorbereidingen van de oprichting van Stichting ANDERS Amstelland al meerdere partners geworven die zich heel graag willen inzetten bij hulpvragen die wij ontvangen van kwetsbare mensen uit de regio. O.a. Martin Products Belettering, Multisupplies, Montel, SaniSale, Level5 en Fitness Aalsmeer.

“We roepen hierbij ondernemers in de regio op om zich aan te melden als partner. Dat kan door het invullen van een formulier op onze website.” Meer informatie vind je hier.

Foto: vlnr: Merel Mur, Bert Hoving, John Bocxe en Aart Stieva | eigen foto

Gepubliceerd: 27 oktober 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×